LEASING

Hvorfor er leasing en god løsning?

Du betaler en fast månedlig ydelse, og du behøver ikke tænke på udgifter til service og vedligeholdelse, da disse er inkluderet i prisen. Du skal heller ikke bekymre dig om værditab. Når leasingperioden udløber, afleverer du blot bilen tilbage og overlader gensalget til os. Leasing af Jaguar og Land Rover til privat- eller erhvervsbrug er derfor ofte en økonomisk attraktiv løsning.

 

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

LEASING AF JAGUAR OG LAND ROVER

PRIVATLEASING

Med privatleasing af nye Jaguar & Land Rover modeller får du alle fordelene ved at køre i en helt ny bil, men samtidigt slipper du for alle besværligheder ved at eje en ny bil.

LÆS MERE OM PRIVATLEASING

FLEXLEASING

Med Flexleasing hos British MotorGroup kan du få en bil i luksusklassen, uden at skulle betale et meget stort beløb ved indgåelse af leasingaftalen. For med Flexleasing slipper du nemlig for at betale den høje, danske registreringsafgift.

LÆS MERE OM FLEXLEASING

SPLITLEASING

Med Splitleasing hos British MotorGroup skriver vi to kontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

LÆS MERE OM SPLITLEASING

ALL INCLUSIVE LEASING

Med All Inclusive leasing hos British MotorGroup får du en tilkørt bil i en rigtig god klasse på samme betingelser som med en helt ny bil. Altså masser af køreglæde og 360 graders service, garanti samt vedligehold.

LÆS MERE OM ALL INCLUSIVE LEASING

HØR MERE OM LEASING


KONTAKT OS

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra British MotorGroup om Jaguar & Land Rover, samt få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV