ALL INCLUSIVE LEASING

Ingen risiko - alle omkostninger er inkluderet

Med All Inclusive leasing hos British MotorGroup får du en tilkørt bil i en rigtig god klasse på samme betingelser som med en helt ny bil. Altså masser af køreglæde og 360 graders service, garanti samt vedligehold.

Du kan få glæde af All Inclusive leasing, uanset om du ønsker privat leasing eller erhvervsleasing. Man kan sammenligne denne leasingform med det at leje en bil. Vi ejer bilen, vi yder fuld service, garanti og vedligehold, og du er 100 procent fri efter leasingperiodens udløb. Ved All Inclusive leasing står vi for restværdien og al papirarbejdet.

Fordele ved All Inclusive leasing

Du har ingen bekymringer overhovedet med All Inclusive leasing. Du skal bare nyde livet og køreglæden i din nye bil. Der opstår ganske enkelt aldrig ubehagelige overraskelser med All Inclusive leasing. Udover den månedlige leasingydelse har du kun to variable omkostninger, nemlig brændstof og dæk, samt to kendte omkostninger, nemlig forsikring og grøn ejerafgift.

Det er ikke så afgørende, om du kører særlig langt hver måned, men derimod hvordan fordelingen mellem privat kørsel og erhvervskørsel ser ud. Hvis du forventer at køre mere end 30 procent privat, giver det rigtig god mening med All Inclusive leasing. Hvis din private kørsel forventes at ligge væsentlig under de 30 procent, skal du overveje Splitleasing i stedet.

Biler i særklasse

Alle de leasingbiler, vi kan tilbyde dig med All Inclusive leasing, er tilkørte. De fleste af dem har ikke kørt mere end 50.000 km og er derfor så gode som nye. Vi garanterer dig sikkerhed og tryghed i forhold til bilernes kvalitet, og vi forhandler kun biler med godkendt servicehåndbog, samt 100 procent dokumenteret garanti og velkendt historik.

Vores leasingbiler er tilmed særligt attraktive, fordi de generelt er forsynet med alt det ekstraudstyr, vi går og drømmer om.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM ALL-INCLUSIVE LEASING

LEASING AF JAGUAR OG LAND ROVER

PRIVATLEASING

Med privatleasing af nye Jaguar & Land Rover modeller får du alle fordelene ved at køre i en helt ny bil, men samtidigt slipper du for alle besværligheder ved at eje en ny bil.

LÆS MERE OM PRIVATLEASING

FLEXLEASING

Med Flexleasing hos British MotorGroup kan du få en bil i luksusklassen, uden at skulle betale et meget stort beløb ved indgåelse af leasingaftalen. For med Flexleasing slipper du nemlig for at betale den høje, danske registreringsafgift.

LÆS MERE OM FLEXLEASING

SPLITLEASING

Med Splitleasing hos British MotorGroup skriver vi to kontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

LÆS MERE OM SPLITLEASING

ALL INCLUSIVE LEASING

Med All Inclusive leasing hos British MotorGroup får du en tilkørt bil i en rigtig god klasse på samme betingelser som med en helt ny bil. Altså masser af køreglæde og 360 graders service, garanti samt vedligehold.

LÆS MERE OM ALL INCLUSIVE LEASING

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra British MotorGroup om Jaguar & Land Rover, samt få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV