X761 21MY 048 GLHD 3100X1330

ERHVERVSBESKATNING

JAGUAR OG LAND ROVER ERHVERVSBESKATNING

Hos British MotorGroup kan du tilpasse din firmabil fra Jaguar Land Rover, til dine behov. Vi tilbyder en lang række ekstraudstyr til din bil, hvad end du har behov for head-up display, digitalt display eller ekstra god lyd.

Mulighederne er uendelige. Hvad indgår i den månedlige beskatning?

En almindelig aftale indeholder brændstof, forsikring, vægtafgift, service og faktisk alle omkostninger forbundet med at eje bilen.

Hvor ofte kan jeg skifte bil?

Det er mest normalt at køre på en kontrakt af 36 måneder, men det er selvfølgelig muligt at få dette tilpasset efter dine individuelle ønsker.

Hvorfor skal jeg vælge en Jaguar eller Land Rover som firmabil?

Med en firmabil fra Jaguar Land Rover får du en bekymringsfri bilaftale. Udover en moderne, komfortabel og alsidig bil, får du glæde af en overskuelig biløkonomi, med alt hvad det indebærer.

 

Jaguar ErhvervsbeskatningLand Rover Erhvervsbeskatning

Interesseret i at høre mere?

3 STEP TIL DIN JAGUAR

1. PRØV JAGUAR OG VÆLG MODEL

Find netop den Jaguar, som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort opleves bag rattet af en moderne Jaguar.

 

2. SKRÆDDERSYET TILBUD

Få skræddersyet et tilbud, som passer til netop dine behov. Det tager ikke lang tid for os at tilpasse kriterierne i et leasingforslag, så det passer til netop dit kørselsbehov, forbrug og økonomi.

3. KØR AFSTED

Det tager ikke lang tid for os at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager. Oplev alle fordelene ved en Jaguar og ikke mindst alle frihederne ved leasing.

LEASING AF JAGUAR OG LAND ROVER

PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Med privatleasing af nye Jaguar & Land Rover modeller får du alle fordelene ved at køre i en helt ny bil, men samtidigt slipper du for alle besværligheder ved at eje en ny bil.

 

Læs mere
FLEXLEASING

FLEXLEASING

Med Flexleasing hos British MotorGroup kan du få en bil i luksusklassen, uden at skulle betale et stort beløb ved indgåelse af leasingaftalen. Ved Flexleasing slipper du nemlig for at betale den høje, danske registreringsafgift.

Læs mere
SPLITLEASING

SPLITLEASING

Med Splitleasing hos British MotorGroup skriver vi to kontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

Læs mere