X760 20MY 150 DX 3100X1330

FLEXLEASING

Lav ydelse til dig, der kører meget.

Hos British MotorGroup tilbyder vi Flexleasing tilpasset dig, dine behov og dine ønsker. Flexleasing er særligt fordelagtigt på tilkørte biler, ældre end 36 måneder – Her betales kun 0,5% i løbende registreringsafgift pr. måned.

I fællesskab sammensætter vi en kompetent flexleasing aftale, hvad enten du er til operationel-, finansiel- eller en split-leasing løsning, med udgangspunkt i dine behov og ønsker.
Som specialister i Jaguar Land Rover produkter, leverer vi troværdig og ærlig rådgivning. Du er derfor garanteret seriøs sparring ift. vores modelprogram og hvilke flexleasing muligheder vi tilbyder.

Vores flexleasing aftaler udbydes i et stærkt samarbejde med leasing- og finansieringsselskaberne.
Desuden leveres vores flexleasingbiler med 24 måneders Approved garanti – så du som kunde kan være tryg, når du kører bilen over kantstenen.

Jaguar Land Rover Approved Garanti er bl.a.

  • Vejhjælp 24 timer i døgnet
  • 2 års Land Rover eller Jaguar garanti (eller op til 50.000 km)
  • En multipunkts inspektion af 165 punkter.
  • Kontrol af bilens historie.

Via adgang til et stort netværk af forhandlere, sourcer vi fra både ind-og udland når vi finder den rette model fra Jaguar Land Rover til dig. Dette i tæt samarbejde, med et yderst kompetent team, som varetager besigtigelsen af bilerne inden hjemtagelse. Herved sikres kvaliteten og overensstemmelse på forhånd.

Interesseret i at høre mere?

LEASING AF JAGUAR OG LAND ROVER

PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Med privatleasing af nye Jaguar & Land Rover modeller får du alle fordelene ved at køre i en helt ny bil, men samtidigt slipper du for alle besværligheder ved at eje en ny bil.

 

Læs mere
SPLITLEASING

SPLITLEASING

Med Splitleasing hos British MotorGroup skriver vi to kontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

Læs mere
ERHVERVSBESKATNING

ERHVERVSBESKATNING

Vi tilbyder firmabiler med nogle af klassens bedste køreegenskaber og komfort. Jaguar og Land Rover har desuden et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give dig den ultimative køreoplevelse.

Læs mere