X260 20MY 020 GLHD 3100X1330

Leasing

SKAL VI HJÆLPE DIG MED EN FORDELAGTIG LEASING AFTALE?

Hos British MotorGroup ønsker vi, at du får den bedste oplevelse – både når du sidder bag rattet i en Jaguar eller en Land Rover – men vi ønsker også, at du får en god oplevelse, når du enten køber eller leaser en af vores prestigefulde biler. Vi er altid behjælpelig med at sammensætte en attraktiv leasing aftale. Vi etableret flere forskellige leasingmodeller, som du kan læse om nederst på siden.


Hvorfor er leasing en god idé?

Med en leasingaftale hos os betaler du en fast månedlig ydelse, og du behøver ikke tænke på udgifter til service og vedligeholdelse, da disse er inkluderet i prisen. Du skal heller ikke bekymre dig om værditab. Når leasingperioden udløber, afleverer du blot bilen tilbage og overlader gensalget til os. Leasing af Jaguar og Land Rover til privat- eller erhvervsbrug er derfor ofte en økonomisk attraktiv løsning.

 

PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Med privatleasing af nye Jaguar & Land Rover modeller får du alle fordelene ved at køre i en helt ny bil, men samtidigt slipper du for alle besværligheder ved at eje en ny bil.

 

Læs mere
SPLITLEASING

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

Læs mere
FLEXLEASING

FLEXLEASING

Erhverv eller privat. Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift.

 

Læs mere
ERHVERVSBESKATNING

ERHVERVSBESKATNING

Vi tilbyder firmabiler med nogle af klassens bedste køreegenskaber og komfort. Jaguar og Land Rover har desuden et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give dig den ultimative køreoplevelse.

Læs mere