X761 21MY 049 GLHD 3100X1330

PRIVATLEASING

Oplev fordelene ved privatleasing

Med privatleasing af nye Jaguar & Land Rover modeller får du alle fordelene ved en ny bil men undgår ubehagelige overraskelser. Du får den fulde råderet over bilen, og ved præcis hvad den kommer til at koste dig om måneden.

Designmæssigt er der tale om en bil, hvor udgangspunktet fra start har været ren perfektion. Materialerne er eksklusive, detaljerne iøjnefaldende og komforten helt i top. Uanset om man er fører eller passager, er det en fornøjelse at overgive sig til den moderne teknologi og motorens imponerende kraft.

 

Hvorfor er privatleasing en god løsning?

Ved leasing af en ny bil til privat brug har du som udgangspunkt bilen i 3 år. Du betaler en fast månedlig ydelse og skal ikke tænke på udgifter til service og vedligeholdelse, da disse er inkluderet i prisen. Du skal heller ikke bekymre dig om værditab. Når leasingperioden udløber, afleverer du blot bilen tilbage og overlader gensalget til os. Privatleasing er derfor ofte en økonomisk attraktiv løsning.


Med privatleasing kan du nyde fordel af:

  • Lav førstegangsbetaling
  • Fuldt overblik over biløkonomien
  • Service og garanti indeholdt i den månedlige ydelse
  • Ingen risiko forbundet med bilens restværdi
  • Bedre mulighed for jævnligt at skifte til en ny bil

Kontakt os 

Interesseret i at høre mere?

3 step til din Jaguar Land Rover

1. PRØV BILERNE OG VÆLG MODEL

Find netop den Jaguar Land Rover, som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort føles, bag rattet af en moderne Jaguar Land Rover.

 

 

2. SKRÆDDERSYET TILBUD

Få skræddersyet et tilbud, som passer til netop dine behov. Det tager ikke lang tid for os at tilpasse kriterierne i et leasingforslag, så det passer til netop dit kørselsbehov, forbrug og økonomi.

 

3. KØR AFSTED

Det tager ikke lang tid for os at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager. Oplev alle fordelene ved en Jaguar eller Land Rover og ikke mindst alle frihederne ved leasing.

LEASING AF JAGUAR OG LAND ROVER

FLEXLEASING

FLEXLEASING

Med Flexleasing hos British MotorGroup kan du få en bil i luksusklassen, uden at skulle betale et stort beløb ved indgåelse af leasingaftalen. Ved Flexleasing slipper du nemlig for at betale den høje, danske registreringsafgift.

Læs mere
SPLITLEASING

SPLITLEASING

Med Splitleasing hos British MotorGroup skriver vi to kontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

Læs mere
ERHVERVSBESKATNING

ERHVERVSBESKATNING

Vi tilbyder firmabiler med nogle af klassens bedste køreegenskaber og komfort. Jaguar og Land Rover har desuden et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give dig den ultimative køreoplevelse.

Læs mere