X260 21MY 071 3100X1330

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning

Med splitleasing bliver der lavet to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

Den store fordel ved splitleasing (også kaldet deleleasing) er, at du kun skal betale i det omfang, du bruger bilen til privatkørsel. Ved splitleasing bliver du altså ikke beskattet af bilen. Din betaling beregnes kun ud fra det antal privatkørte kilometer, du registrerer hver måned.

 

Jaguar SplitleasingLand Rover Splitleasing

Interesseret i at høre mere?

LEASING AF JAGUAR OG LAND ROVER

PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Med privatleasing af nye Jaguar & Land Rover modeller får du alle fordelene ved at køre i en helt ny bil, men samtidigt slipper du for alle besværligheder ved at eje en ny bil.

 

Læs mere
FLEXLEASING

FLEXLEASING

Med Flexleasing hos British MotorGroup kan du få en bil i luksusklassen, uden at skulle betale et stort beløb ved indgåelse af leasingaftalen. Ved Flexleasing slipper du nemlig for at betale den høje, danske registreringsafgift.

Læs mere
ERHVERVSBESKATNING

ERHVERVSBESKATNING

Vi tilbyder firmabiler med nogle af klassens bedste køreegenskaber og komfort. Jaguar og Land Rover har desuden et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give dig den ultimative køreoplevelse.

Læs mere