JAGUAR & LAND ROVER
PRIVATLEASING

OPLEV FORDELENE VED PRIVATLEASING

Med privatleasing af nye Jaguar & Land Rover modeller får du alle fordelene ved at køre i en ny bil men undgår ubehagelige overraskelser. Du opnår alle fordelene ved at køre i en ny bil, får den fulde råderet over bilen, og ved præcis hvad den kommer til at koste dig om måneden.

Designmæssigt er der tale om en bil, hvor udgangspunktet fra start har været ren perfektion. Materialerne er eksklusive, detaljerne iøjnefaldende og komforten helt i top. Uanset om man er fører eller passager, er det en fornøjelse at overgive sig til den moderne teknologi og motorens imponerende kraft.

 

JAGUAR PRIVATLEASING LAND ROVER PRIVATLEASING


HVORFOR ER PRIVATLEASING EN GOD LØSNING?

Ved leasing af en ny bil til privat brug har du har som udgangspunkt bilen i 3 år. Du betaler en fast månedlig ydelse og skal ikke tænke på udgifter til service og vedligeholdelse, da de er inkluderet i prisen. Du skal heller ikke bekymre dig om værditab. Når leasingperioden udløber, afleverer du bilen tilbage og overlader gensalget til os. Privatleasing er derfor ofte en økonomisk attraktiv løsning.

MED PRIVATLEASING KAN DU NYDE FORDEL AF:

  • Lav førstegangsbetaling
  • Fuldt overblik over biløkonomien
  • Service og garanti indeholdt i den månedlige ydelse
  • Ingen risiko forbundet med bilens restværdi
  • Bedre mulighed for jævnligt at skifte til en ny bil

JAGUAR PRIVATLEASING LAND ROVER PRIVATLEASING


KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra British MotorGroup om Jaguar & Land Rover, samt få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV