Information vedr. COVID-19

 

Kære kunde

Fra 27. dec. 2020 til og med 17. jan. 2021 holder vores salgsafdelinger lukket for fysiske besøg. Vi vil dog stadig være tilgængelige på telefon, og laver gerne digitale fremvisninger og handler.
Det vil fortsat være muligt at afhente biler, der er betalt inden afhentning. Det vil ikke være tilladt at betale ved selve afhentningen.

Værkstedet er åbent som normalt. Vi gør dog opmærksomme på, at showroomet ikke vil være tilgængeligt.

Ønsker du fleksible løsninger, såsom udlevering af bil og nøgler uden fysisk kontakt bedes du blot give os besked herom, så vi kan aftale nærmere. Vi er til rådighed på telefon eller mail her.

Vi glæder os til at servicere jer.


Sådan håndterer British MotorGroup din bil ved service-/værksteds besøg.
Vi tager vores kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget seriøst. For at minimere en eventuel smitte risiko, er alle medarbejdere instrueret i at bruge handsker i al håndtering af kundebiler. Ligeledes aftørres rat, gearknop og håndtag efter endt service.

Vi tilbyder dig naturligvis fri afbenyttelse af sprit  - eller håndvask – i alle afdelinger. Ligeledes følger vi Sundhedsstyrelsens gode råd, til at forebygge smitte. 


Sådan håndterer British MotorGroup vores udlejningsbiler, inden du skal ud at køre.
Vi tager vores kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget seriøst. For at minimere en eventuel smitte risiko, tilbyder vi dig selvfølgelig fri afbenyttelse af sprit  - eller håndvask – i alle afdelinger. 

Vi aftørrer rat, gearvælger og dørhåndtag, inden bilen udleveres til dig. Ligeledes følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens gode råd, til at forebygge smitte. 

Hente/bringe Service:
I forbindelse med besøg på vores værksted, tilbyder vi hente- og bringeservice af din bil fra British Motor Group København.

! OPDATERES LØBENDE !

 

  

Tilbage til nyheder

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg