Information vedr. COVID-19

 

Kære kunde

Vi har åbent i alle vores bilhuse som normalt og tilbyder naturligvis de samme muligheder og services i vores salgsafdelinger og på vores værksteder, som du kender.
Vi tager vores kunders og medarbejderes sundhed meget seriøst og følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

Vi vil gerne sikre vores medarbejdere en tryg arbejdsplads og samtidig sikre dig som kunde en tryg kontakt med os. Derfor er vore teknikere instrueret i at bruge handsker i al håndtering af kundebiler.

I butikken giver vi naturligvis ikke længere hånd eller uddeler kram og vi holder en fornuftig fysisk afstand internt og til vores kunder.

Ønsker du fleksible løsninger, såsom udlevering af bil og nøgler uden fysisk kontakt bedes du blot give os besked herom, så vi kan aftale nærmere. Vi er til rådighed på telefon eller mail.  Du kan også kontakte din nærmeste forretning her.

Sådan håndterer British MotorGroup din bil ved service-/værksteds besøg.
Vi tager vore kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget seriøst. For at minimere en eventuel smitte risiko, er alle medarbejdere instrueret i at bruge handsker i al håndtering af kundebiler. Ligeledes aftørres rat, gearknop og håndtag efter endt service.

Vi tilbyder dig naturligvis fri afbenyttelse af sprit  - eller håndvask – i alle afdelinger. Ligeledes følger vi Sundhedsstyrelsens gode råd, til at forebygge smitte. 


Sådan håndterer British MotorGroup vore demo/udlejningsbiler, inden du skal ud at køre.
Vi tager vores kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget seriøst. For at minimere en eventuel smitte risiko, tilbyder vi dig selvfølgelig fri afbenyttelse af sprit  - eller håndvask – i alle afdelinger. 

Vi aftørrer rat, gearvælger og dørhåndtag, inden bilen udleveres til dig. Ligeledes følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens gode råd, til at forebygge smitte. 

Få fremvisning i eget hjem:
I forbindelse med køb tilbyder vi at besøge dig for fremvisning af en ny eller brugt bil på din hjemmeadresse.

Hente/bringe Service:
I forbindelse med besøg på vores værksted, tilbyder vi hente- og bringeservice af din bil fra British Motor Group København.

! OPDATERES LØBENDE !

 

  

Tilbage til nyheder

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg