EN KØREOPLEVELSE, SOM UDFORDRER DINE GRÆNSER

JAGUAR LAND ROVER ICE DRIVE

 
Helt oppe ved polarcirklen ligger Arjeplog Kommune i hjertet af Lapland i Nordsverige. Det er hjemsted for det Jaguar Land Rover-testanlæg, som benyttes til tests under ekstremt lave kuldegrader. Her presser vi vores køretøjer til det yderste i vores ubønhørlige jagt på excellence.
 
  

Nu er det din tur. Tag med os til Jaguar Land Rovers Ice Academy i dette mageløst smukke og dybfrosne, vilde arktiske naturområde. Oplev den fantastiske ydelse i Jaguar F-TYPE og F-PACE såvel som Range Rover Sports dynamiske egenskaber ved kørsel hen over specielt præparerede isbaner på en kæmpestor frossen sø.

 

Vores ekspertinstruktører løfter dine kørefærdigheder til et helt nyt niveau, så du sikkert kan teste vores enestående og avancerede køretøjer efter alle kunstens regler under nogle af klodens mest krævende betingelser.

 

Vores erfarne køreinstruktører er højt kvalificerede, og de hjælper dig hele vejen, mens du lærer at mestre den spændende kunst at køre på is. Deres hårdt tilkæmpede viden og erfaring anvendes til at udvikle vores nøje planlagte øvelser, bl.a. at drifte i en cirkel, at køre i ottetal, prøve forskellige køretekniske baner og terrænsporet. Under deres kyndige ekspertvejledning lærer du at udvikle alle de evner, du skal bruge for at køre sikkert på is.

 

Frosne søer så langt øjet rækker. Sneklædte fyrretræer, som glitrer under det magiske nordlys. Den arktiske tundra, nøgen og enestående smuk. Stilhed, hvor kun naturens lyde høres. Du har en fornemmelse af at være ved civilisationens udkant. Findes der et bedre sted at afholde det medrivende Jaguar Land Rover Ice Academy?

BESTIL DIN TUR HER

FÅ MERE INFORMATION

MODTAG VORES NYHEDSBREV

SKIRV TIL OS

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg