JAGUAR I-PACE - JAGUARS FØRSTE ELBIL

TILGÆNGELIGT FRA ANDET HALVÅR AF 2018

Vores første elektriske køretøj kan købes fra andet halvår af 2018, og præstationerne taler for sig selv: et omdrejningsmoment på 700 Nm, som står til rådighed øjeblikkeligt, 400 hk og 0-100 km/t på omkring 4 sekunder. Morgendagens teknologi og fremtidsorienteret design smelter sammen, og resultatet er et køretøj uden CO2-udledning, som giver den velkendte, umiskendelige Jaguar-driving experience.

I-PACE Concept er mere end et koncept. Dette er en forsmag på vores første serieproducerede, batteridrevne bil, hvor vi præsenterer vores forpligtelse til at udvikle elektriske køretøjer, som tillige virkelig er indbegrebet af fantastisk køredynamik. Samtidig med, at vi hele tiden investerer i at være med helt fremme i udviklingen af banebrydende teknologi, som sikrer CO2-neutral udledning i køretøjer, hjælper vi samtidig førerne til en større forståelse af elbiler.

I WANT ONE

I-PACE Concept kan køre mere end 500 km på én enkelt opladning. Og vil kunne oplades helt på ca. 2 timer med en hurtig jævnstrømsoplader på 50 kW.

AERODYNAMISK SPEKTAKULÆRT

I-PACE Concepts opsigtsvækkende, karakteristiske look med aerodynamisk kølerhjelm, dørgreb, der flugter med døren, når de ikke bruges, og markante luftkanaler maksimerer aktionsradiussen for det elektriske køretøj og sikrer, at det glider effektivt gennem luften.

SE GALLERI

FÅ MERE INFORMATION

MODTAG VORES NYHEDSBREV

SKRIV TIL OS

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg