Mangler der en Jaguar under juletræet?

Julen er lige rundt om hjørnet og måske mangler der en Jaguar under juletræet. Hvis ikke der er plads eller økonomi til en fuldvoksen én af slagsen med fire hjul, har vi lige netop fået den sødeste Jaguar Bamse hjem til blot 350 kr. Vi har alt fra nøgleringe, vinprop med den flotte Jaguar Leaper, drikkedunk og Thermo krus. Kom forbi forretningen på Dynamovej, og vi hjælper dig med at finde den gave du mangler.

Se Jaguars merchandise

Har du altid drømt om en Range Rover Sport at lege med, har vi den perfekte gave til dig eller en du holder af. En klassisk hvid Range Rover Sport med fjernbetjening står klar til at tage en tur rundt om juletræet. Prisen er 350 kr. og vi garanterer store smil hos både store og små, når denne bil bliver en del af julefesten.Land Rover har et stort katalog fyldt med godter, der vil gøre din jul lidt lækrere. Kom forbi vores butik og se om der er noget, der frister.

Se Land Rovers merchandise

Sortimentet hos både Jaguar og Land Rover ændres jævnligt, hvorfor det er vigtigt at tage kontakt til reservedelschef Thomas Kay, for at høre om pris og tilgængelighed på lige netop de varer, du har interesse i.

Tilbage til nyheder

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg