Vi præsenterer den nye Jaguar XF Sportbrake

Den nye XF Sportbrake fører Jaguar tilbage til et førsteklasses stationcarsegment med en betagende kombination af design, køredynamik og avanceret teknologi, der gør den til et fremragende køretøj.

XF Sportbrake sætter nye standarder for anvendelighed og bekvemmelighed med brugervenlige funktioner og teknologi, der gør hver eneste tur mere sikker, mere smart og mere afslappet. Kombinationen af rummelighed og effektivitet gør Sportbrake til den perfekte ledsager for kunder med en aktiv livsstil.

Med et design, der bibeholder de markante kurver fra sedanens front, udstråler den nye XF Sportbrake Jaguars DNA-design og omfatter en iøjnefaldende taglinje, der adskiller den fra konkurrenterne. Dens slanke silhuet giver en dynamisk og markant profil, der giver en masse plads inde i bilen.

Interiøret giver et bekvemt ophold, der overstrømmes med naturligt lys fra panoramataget på 1,6 m2 i fuld længde. Bagsædepassagererne får ekstra benplads og forbedret loftshøjde, og et praktisk bagagerum kan rumme 565 liter bagage.

“Ligesom på XF Sedan har hver linje på Sportbrake et klart formål, der giver den en hurtig, fejende silhuet. Det giver bilen en fornemmelse af fart og med en meget dynamisk fremtoning. Og resultatet er, synes jeg, at den ser lige så sporty ud som Sedan, om ikke mere.”
Ian Callum, Director of Design, Jaguar

Den nye XF Sportbrake er skabt af succesen fra sedanen, og den har alt fra en avanceret, firehjulstrækkers (AWD) teknologi og aluminium-intensiv arkitektur, som har gjort XF til en meget prisvindende model. Jaguars Land Rover familiens innovative Ingenium motorer, udstyrer Sportbrake med den nyeste motorteknologi.

Opsætningen af ophænget er blevet specielt kalibreret, så det afspejler de ønsker, der har været til stationcarmodeller til førsteklasses livsstil. Den stive og lette opsætning skaber den rummelige Jaguar stationcars signaturdynamik: En sportsvognsinspireret karakter med smidige og dynamiske køreegenskaber. Selvregulerende luftaffjedring bag er monteret som standard for at sikre, at XF Sportbrake opretholder sin stabilitet, selvom den er fuldt lastet.

 

LÆS MERE OM XF SPORTBRAKE

 

FÅ NYHEDER OM XF

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg