Julekalender 2019:
Mød administrationen hos British MotorGroup København

Hos British MotorGroup København består administrationen på nuværende tidspunkt af fem personer. Lær disse medarbejdere bedre at kende – læs mere om vores administrerende direktør Erik, vores administrative kundemodtager Mona, vores salgs- og flådekoordinator Carsten, vores salgs- og marketingkoordinator Marija og vores receptionistmedhjælper Jonas her:  

Carsten Sonne, Salgs- & Flådekoordinator hos British MotorGroup København, 48 år

Carsten er uddannet IT programmør og har også en uddannelse indenfor økonomistyring/controlling. Carstens primære opgave hos British MotorGroup København er at rådgive leasing konsulenter og beregne tilbud til leasing selskaber. Når ordreren er modtaget bestiller Carsten bilen og koordinerer leveringen.

I 2006 begyndte Carsten sin bilbranchekarriere, da han hos Daugaard Biler arbejdede med salgskoordinering. Carsten fortsatte i samme rolle hos ALD – NF Fleet i 2007 og sidenhen Semler. I 2011 drog Carsten til Jylland, hvor han var salgskoordinator hos Pedersen & Nielsen. Carsten blev igen en del af Semler koncernen, da han vendte tilbage til Sjælland.

Terminalen Fleet i 2016 er Carstens første touch point med Jaguar og Land Rover. I 2018 blev Carsten en del af British MotorGroup København. Carsten er meget glad for at arbejde med de britiske biler, og verdens bedste kollegaer, som Carsten kalder sit team.

Inden Carsten kom ind i bilbranchen, arbejdede han i symaskinebranchen i 11 år hos PFAFF og Singer. Han har også kørt taxi hos Taxa som fritidsfornøjelse i mange år.
Carsten har stor interesse i tog og modeljernbane og ejer en stor Märklin samling. Carsten har to voksne døtre og bor i Herlev. 

 

Erik Ladegaard, adm. direktør hos British MotorGroup København, 55 år

Eriks karriere i bilbranchen begyndte på værkstedet hos Ford i Grindsted tilbage i 1983, hvor han blev udlært mekaniker. Erik arbejdede dog aldrig som mekaniker, men blev bilsælger. Under sin lærlingetid var Erik nemlig blevet en fast bestanddel i salg, hvor han hjalp til ved forskellige arrangementer og når der var weekendåbent.

Erik vedblev i sælgerollen og forsatte i 1990 sin videre færd hos Kjærgaard Auto i Aalborg, der forhandler Citroën, i 1992 var han ansat hos Maibom Peugeot i Aalborg og i 1994 solgte Erik igen Ford, men denne gang hos Indkilde Auto i Aalborg. 

I 1995 blev Erik en del af firmaet Stenhøj, som producerer lifte og kompressorer. Erik fortsatte dernæst som salgschef hos Exide, et amerikansk batterifirma. Grundet arbejdet hos Exide flyttede Erik til Kolding. 

Terminalen Kolding blev i 2003 næste stop for Erik. Her blev han direktør for forretningen. Terminalen Kolding forhandlede BMW, Honda og Hyundai og Erik forsatte som direktør frem til 2011. Forretningen skiftede navn til Bayern AutoGroup Kolding i 2011, og forhandler kun BMW. 

November 2011 blev begyndelsen for Eriks bekendtskab med britiske. Her bliver han salgsdirektør for British Car Import, der på tidspunkt kun havde importen af Land Rover. Koncernen havde købt et par forretninger i Norge og Sverige, som Erik havde til opgave at bestyre. I 2013 fik BCI også importen af Jaguar og var dermed forhandler af begge mærker.

Erik blev administrerende direktør for British MotorGroup København i 2018. Erik har på nuværende tidspunkt 23 ansatte i forretningen, som i marts 2019 flyttede fra Birkerød til det nye flotte hus på Dynamovej i Søborg. Erik er meget glad for sit arbejde her i huset, hvor ikke to dage er ens og tingene hurtigt kan ændre sig. 

Til dagligt bor Erik i Kolding med sin kone Jannie. De har tre voksne børn, der alle er fløjet fra reden.

 

Jonas Søndergaard, Receptionistmedhjælper hos British MotorGroup København, 20 år

Jonas er det nyeste medlem i British MotorGroup København familien, da han den 31. oktober begyndte i receptionen som medhjælper. Jonas er allerede faldet godt til i huset og nyder at arbejde blandt vores lækre biler.  Jonas har altid haft en forkærlighed for Britiske biler og følger ivrigt med i Formel 1.

Jonas tog sin 10. klasse i Italien, hvor han lærte at tale flydende italiensk og hyggede sig med at arbejde på en italiensk pub. I 2019 blev han student fra Hillerød Handelsgymnasium. Kundeservice ligger til Jonas’ personlighed og han har tidligere serveret is hos Paradis Is.

I sin fritid dyrker Jonas basketball, hygger med sine venner og kæreste i Helsinge, hvor han bor med sine forældre og søster.

 

Marija Müller, Salg- & Marketingkoordinator hos British MotorGroup København, 51 år

Marija blev ansat som receptionist for British MotorGroup København den 1. juni i år. Hun brænder for bilbranchen og kundeservice og har flere års erfaring med eksklusive biler - både retail og import. Marija er ansvarlig for British MotorGroup Københavns Facebook, LinkedIn og Instagram. Derudover er hun ansvarlig for opdatering og ajourføring af forretningens hjemmeside og hjælper salgsafdelingen med kundekontakt og opfølgning.

Marija er uddannet skolelærer og har arbejdet som lærer i flere år, men hun valgte at gå efter sin passion, som er kundeservice og biler. Hun har arbejdet som uddannelseskonsulent for eftermarkedet hos Skandinavisk Motor Company, hvor hun underviste servicerådgivere og teknikere hos Audi, VW, Skoda og Seat i kommunikation og procesoptimering. Hos Porsche Center Sjælland arbejdede Marija som marketingassistent med bilmærkerne Porsche, Bentley, Lamborghini og Lotus.

Hos Assessit Danmark arbejdede Marija som rekrutteringskonsulent. Her hjalp hun kunder med at rekruttere de rette kandidater, coache ledere og salgsoptimering. Sidenhen startede Marija sit eget coachingfirma rettet mod bilbranchen, hvor hun hjalp bilhuse med at højne kundetilfredsheden og dermed kundeloyaliteten. Dette blev opnået ved at udvikle personalet, så teorien blev anvendt i praksis i hverdagen.

Glæden ved at være med på team British MotorGroup København, der har til opgave at give Jaguar og Land Rover kunder en professionel og personlig behandling, når de er i kontakt med huset, er stor hos Marija. Hun elsker at tale med mennesker og er meget glad for sine kollegaer.

 

Mona Machon, Administrativ kundemodtager hos British MotorGroup København

Vores kunder bliver hver morgen mødt af Mona, vores imødekommende og hjælpsomme receptionist, der med sit vindende væsen og store smil tager godt imod vores kunder, når de træder ind forretningen.

Mona begyndte sin tid hos British MotorGroup København for snart fire år siden, da forretningen lå i Birkerød. Hun var med til at åbne forretningen i vores nuværende lokaler på Dynamovej den 4. marts i år, da vi flyttede fra Birkerød til Søborg.

Mona har altid arbejdet med kundeservice og kommer fra en lignende stilling hos Bilia, hvor hun også havde til opgave at få kunderne til at føle sig velkommen. Ydermere hjælper Mona værkstedet med at lave opfølgning med kunder, udfærdige arbejdskort og småopgaver for salgsafdelingen.

Mona bor i Haslev med sin kæreste Jesper, bonusdatter Caroline og gravhund Luna.

Tilbage til nyheder

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg