Julekalender 2019:
Mød salgsmedarbejderne hos British MotorGroup København

Vores salgsteam består af en salgschef og fire sælgere, der alle sidder klar til at yde den bedste rådgivning og service, når kunderne besøger forretning på adressen og online. Da søndagen ofte er vores mest travle dag, når det kommer til prøveture af vores biler, har vi weekendmedhjælpere til at hjælpe med at køre bilerne frem til vores kunder, klargøre bilerne og byde kunderne velkommen. Lær vores salgsteam bestående af salgschef Henrik, Brand Manager for Land Rover Lars, Brand Manager for Jaguar Søren, salgskonsulenter Lars og Søren samt vores to weekendmedhjælpere Mathias og Sedat bedre at kende her: 

Henrik Vinther, Salgschef hos British MotorGroup København

Henrik begyndte sin karriere i bilbranchen tilbage i 1995 som juniorsælger hos Ole Mathisen Biler i Taastrup. Forretningen forhandlede mærkerne Mazda, Suzuki og senere Hyundai. Henrik skiftede juniorsælgerrollen ud med og blev sælger og avancerede senere til Brand Manager for de tre bilmærker.

I 2011 blev Ole Mathisen Biler opkøbt af Nic. Christiansen Gruppen, hvorefter forretningen kom til hedde Terminalen Taastrup, Ole Mathisen Biler. Henrik fik nok at se til her som Fleet Manager, da han i 2014 stod i front for NCG Retail Fleet. Han fik ansvaret for samarbejdet med leasingselskaberne på tværs af koncernens 12 mærker som bestod af Mazda, Suzuki, Honda, Hyundai, Fiat, Nissan, Toyota, Citroën, Jaguar, Land Rover, BMW og Mini.

Fra 2018 blev antallet af mærker reduceret til kun to, da Henrik blev Head of Sales for British Motor Group i Birkerød i 2018. Her fik han ansvaret for salg af Jaguar og Land Rover i British MotorGroup, både København og Århus. Henrik er nu salgschef for British MotorGroup København, hvor han holder samling på salgstruppen bestående af fire salgskonsulenter og søndagsmedhjælpere i forretningen på i Søborg.

Henrik bor med sin kone Lene og deres to børn syd for Roskilde.

 

 

Lars Juel Pedersen, Brand Manager Land Rover hos British MotorGroup København, 48 år

Fra barns ben har Lars haft et stort kærlighedsforhold til biler. Som helt lille dreng kunne han alle bilmærker udenad og alt hvad, der havde med biler at gøre havde Lars’ interesse. Derfor lå det lige til højrebenet at Lars i sin praktikperiode i 8., 9. og 10. klasse kom i praktik som henholdsvis mekaniker, reservedelsekspedient og bilsælger. Det blev bilsælger, der trak mest - det var jo meget sjovt at køre rundt i bilerne.

I 1989 kom Lars i lære som salgskonsulent i Rosendal Radio i København. Lars begyndte sin karriere i bilbranchen i 1992 som juniorsælger hos Fiat. Her arbejdede Lars som sælger frem til 1996, hvor han fortsatte sin salgskarriere hos Damgaard Nielsen Automobiler. Det var her Lars først stiftede bekendtskab med bilmærket Land Rover. Damgaard Nielsen Automobiler i Hvidovre, husede mange fornemme bilmærker blandt andet Ferrari, Maserati, Bentley, Rolls Royce, Rover, Land Rover og Mitsubishi. Lars var i sit helt rette element i sin rolle som sælger her og forblev en del af dette hus frem til 2000.

Hos Autonorden på Amager solgte Lars Land Rover fra år 2000 til 2004. I 2004 blev Lars en del af Terminalen Birkerød og Nic. Christiansen Gruppen og stille og roligt blev Mr. Land Rover skabt. Lars har stor forkærlighed for de britiske kæmper og elsker at arbejde med mærket. Han ved nærmest alt om Land Rover, hvorfor vi er så heldige at have Lars som Brand Manager for Land Rover hos British Motorgroup København.

 

 

Lars Holmegaard, Salgskonsulent hos British MotorGroup København, 40 år 

Lars begyndte på mekaniker uddannelsen, men fandt hurtigt ud af, at det ikke var noget for ham. Han gik derefter i gang med at uddanne sig på handelsskolen i Slagelse og var i lære som reservedelsekspedient hos Nissan i Dianalund fra 2000 til 2004. Herefter solgte Lars forsikringer hos FDB frem til 2006, og var sidenhen ansat hos Citroën i Jyderup og Kalundborg som sælger og reservedelsmedarbejder.

ALD Carmarket i Taastrup have fornøjelse af at have Lars ansat i 11 år som salgskonsulent fra 2007 til 2018, hvorefter han blev en del af British MotorGroup København i Birkerød. Lars er British MotorGroup Københavns Approved ekspert. Han står for handlen med vores brugte biler og er rigtig glad for dette. Lars synes, der er lidt mere handel med kunderne, når de kigger på vores tilkørte biler. Brugtbilskunderne er ofte en lidt anden type kunder end ’de normale’ kunder vi har i forretningen. 

Der er et kæmpe potentiale i at få folk over i andre mærker end BMW, Audi og Mercedes efter Lars' mening ,og han nyder at åbne kundernes øjne for vores mærker, Jaguar og Land Rover. Lars er gift med Karina, og de bor i Brøndby med deres to døtre, Lea på 10 år og Karla på 7 år.

 

 

Søren Lyngsø, Brand Manager Jaguar hos British MotorGroup København, 45 år

Siden barns ben har bilinteressen været stor hos Søren. Han er uddannet markedsøkonom fra Hillerød Handelsskole i 1998 og hvorefter han begyndte sin karriere i bilbranchen hos Østerby Biler i Holte. Her blev Søren juniorsælger og arbejdede med bilmærkerne Alfa Romeo og Seat. 

Sørens kærlighedsforhold til bilmærket Jaguar blev hjulpet godt på vej af hans farfar, der altid kørte Jaguar XJ. Hans farfar inviterede Søren på fabriksrundvisning i England med den daværende Jaguar importør. Her mødte Søren bilsalgsdirektøren for AVIS Rent a Car, hvilket banede vejen for Sørens næste arbejde som bilsælger. Han arbejdede hos AVIS frem til 2006 som salgskonsulent.

I 2006 blev Søren headhuntet af Jaguar Danmark til at blive slagschef for Jaguar forretningen beliggende på Bryggervangen på Østerbro. I 2014 bliver Søren hentet til British MotorGroup i Birkerød som Brand Manager for Jaguar. Hos British MotorGroup København er Søren vores helt egen Mr. Jag og hans store viden og passion for de smukke britiske biler er en gave for British MotorGroup København. 

 

Søren Sparvath, Salgskonsulent hos British MotorGroup København

Søren Sparvath blev en del af salgsteamet hos British MotorGroup København i september i år. Han kom fra Via Biler i Vallensbæk, hvor han var bilrådgiver for Volvo. Han har også været en del af salgsteamet hos Ejner Hessel i Roskilde, hvor han solgte Mercedes.

Søren begyndte sin karriere i bilbranchen som mekaniker hos Bilcenteret Per Glad A/S i Kalundborg. Her arbejdede han som mekaniker fra 2008 til 2013. Derefter blev han sælger i samme hus. Søren har haft mange vilde oplevelser med Land Rover og er dedikeret til mærket. Han har blandt andet været med i Intercontinental Rally tre gange med Team Glad og kørt over 30.000 km i en Land Rover Discovery i Saharas ørken.

For Søren er det, at blive en del af British MotorGroup København, som at komme tilbage til sine rødder. Det at være en del af forretningen, der forhandler Jaguar og Land Rover giver ham muligheden for at arbejde med sin passion. Søren er faldet godt til i huset og vi er glade for at han er blevet en del af Jaguar Land Rover familien igen.

 

Mathias Snedled, Weekendmedhjælper hos British MotorGroup København, 18 år

Mathias har været en del af British MotorGroup København siden maj i år, hvor han har været en stor hjælp for salgsafdelingen primært om søndagen. Her kører han biler frem til kunderne og går til hånde for sælgerne med mange forskellige opgaver. Mathias er meget glad for at være i huset, da han er ret vild med vores biler og den gode stemning blandt kollegaerne.

Mathias tog en 10. klasses eksamen og gik i gang med grundforløbet på NEXT i København som fotograf. Efter dette forløb arbejdede Mathias hos os på deltid og hos Fitness World. På nuværende tidspunkt arbejder han hos Fotowerk som fotografassistent. Her assisterer han fotograferne og hjælper med de forskellige opgaver der er. Han drømmer om at blive professionel fotograf og vil meget gerne arbejde i bilbranchen, da han elsker biler.

I sin fritid træner Mathias en del fitness, tager billeder og hygger sig med sin familie, venner og kæreste. Han bor hjemme hos sine forældre i Hvidovre. 

 

Sedat Sahin, Weekendmedhjælper hos British MotorGroup København, 19 år

Sedat blev en del af British MotorGroup København i juni i år, hvor han hjælper om søndagen med at køre biler frem til kunder, vaske biler, byde kunde velkommer og i det hele taget være behjælpelig med forskellige opgaver i salgsafdelingen.

Kundeservice synes Sedat godt om, og han er glad for at være i forretningen, da han synes han får rig muligheder for at være serviceminded. Han er meget glad for vores mærker, Jaguar og Land Rover, og synes godt om at være sammen med de andre på søndagsteamet i British MotorGroup København. 

Bagsværd Kostskole var skolen, hvor Sedat afsluttede sin 10. klasses eksamen i sommeren 2016. Derefter valgte han at tage en 2 årig HF på Gentofte HF.. Sedat drømmer om at blive ejendomsmægler. I sin fritid spiller han fodbold i Herlev, hvor han også bor.

Tilbage til nyheder

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg