Julekalender 2019:
Mød serviceteamet hos British MotorGroup København

Når bilen skal til service, have skiftet hjul eller repareres, er det serviceteamet, der tager hånd om dette. Fra kl.7 om morgene til lukketid er der faglig ekspertise på arbejde, der kan hjælpe vores kunder sikkert videre med deres Jaguar og Land Rover. Lær jeres flittige eftermarkedsteam bestående af servicechef Ole, servicerådgivere Lars og Sven og reservedelschef Thomas bedre at kende her:


Ole H. Sørensen, Servicechef hos British MotorGroup København, 56 år

Ole kom i lære som mekaniker tilbage i 1981 hos Scotwin Automobiler – Fiat og Volvo i Roskilde. Efter aftjent værnepligt blev han ansat hos A/S Dansk Shell som værkstedsleder og medarbejdende værkfører. Ole havde en værkfører gemt i maven og - værkførerfaget og planlægningen trak i ham, hvorfor han i 1997 påbegyndte en merkonomuddannelse i markedsføringsplanlægning. Denne uddannelse blev i 2012 suppleret med en tilsvarende i salgsteknik. 

I december 1999 begyndte Ole som værkfører hos Jaguar Danmark på Bryggervangen på Østerbro. Her arbejdede Ole som værkstedschef og fortsatte senere som servicechef hos British MotorGroup København først i Birkerød og vores nye hus her i Søborg. Han er meget glad for sit arbejde her i huset, da han er meget glad for at arbejde med mennesker og er på nuværende tidspunkt leder for 11 mand i serviceafdelingen hos British MotorGroup København.

Ole er gift med Dorte og de bor i Gundsølille nord for Roskilde med deres to børn og FT Springer Spanielen Fie. I sin fritid er Ole fodbolddommer hvilket han har været i 34 år, så kondien bliver også holdt ved lige.

 

Lars Rasmussen, Værkfører hos British MotorGroup København, 50 år

Lars er vokset op i en motorsportsfamilie og da Lars’ far arbejdede ved Castrol i motorsportsafdelingen blev han som barn trukket rundt med sin far i hånden til forskellige motorsportsbaner, både speedway og baneræs med biler. 

I 1986 kom Lars som 16 årig i lære som mekaniker hos Jens Winther BMW i Roskilde. Han aftjente sin værnepligt fra 1990 til 1991 i Marinen, hvor han arbejdede som maskinmand på en 280 tons tung  motortorpedobåd. 

Høybys Bilcenter i Bistrup blev næste stop for Lars, hvor han arbejdede som mekaniker med Honda, Hyundai, Rover, Land Rover og Jaguar. Han blev senere værkførerassistent og sidenhen værkfører i samme hus, der dog skiftede navn til Terminalen Birkerød, da Nic. Christiansen overtog forretningen.

Lars elsker teknikken, nyder at have med kunderne at gøre og yde en god service. Lars er stolt af at have med to ikoniske brands som Jaguar og Land Rover at gøre. 

Lars bor i Slangerup med Tina og de har to voksne børn.

 

Sven Olsen, Værkfører hos British MotorGroup København

Sven blev uddannet mekaniker fra Hans Lystrup i 1975 og fortsatte med at arbejde i firmaet frem til 1979. Derefter blev Sven ansat hos Nissan i Birkerød som mekaniker. Han blev i 1983 blev værkfører i forretningen og forsatte i denne rolle frem til 2000. 

Hyundai i Hillerød var så heldige at have Sven som værkfører i 12 år, da han fra 2000 til 2012 var en del af huset. Skoda i Måløv var derefter næste stop for værkfører Olsen, da han i 8 år var en del af eftermarkedet i denne forretning.

Den 1. april i år kom Sven til British MotorGroup København, hvor han sammen med Ole Sørensen og Lars Rasmussen sørger for at vores værkstedskunder bliver betjent efter Jaguar Land Rover forskrifter. Sven kan lide at dagene er forskellige og udfordrende. Mest af alt kan han lide at have med kunder at gøre. 

Sven bor i Kokkedal med sin kone Lene, sammen har de to voksne børn. I sin fritid cykler Sven, og om sommeren spiller han tennis. 

 

Thomas Kay, Reservedelschef hos British MotorGroup København, 47 år

Thomas begyndte i 1994 som reservedelselev hos Mogens Fog - BMW i Birkerød. Efter 3 år blev han reservedelsekspedient og sidenhen blev Thomas chef for reservedele hos Mogens Fog frem til 2005.

Første bekendtskab med Nic. Christiansen Gruppen blev i Terminalen Brøndby i 2005, hvor Thomas blev reservedelschef for BMW. Fra 2010 fortsatte han som chef for reservedele hos BMW Amager.

I 2014 blev Thomas en del af teamet hos British MotorGroup i Birkerød og arbejdede som reservedelschef med at holde styr på reservedelene til mærkerne Honda, Hyundai, Jaguar og Land Rover, men med tiden blev det de britiske bilers dele han fik det fulde ansvar for.

Thomas er glad for at arbejde med premium biler. Der er mange ting, der spiller ind, når han blandt andet i samråd med sælgerne booker salgsbiler. Her skal Thomas koordinere at bestillingerne af de dele, bilerne skal brugerne, når frem til tiden. Teknikerne skal kunne nå at eftermontere delene på bilerne, så de er klar til levering til kunden på det aftalte tidspunkt. Netop dét at få logistikken til at gå op i en højere enhed synes Thomas er sjovt.

Tilbage til nyheder

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg