Julekalender 2019:
Mød teknikerne hos British MotorGroup København

Vi har otte teknikere og en lærling gående på værkstedet hos British MotorGroup København. Det er et team af top professionelle teknikere, der sørger for at vores kunders biler kører optimalt. Teknikerne bliver kontinuerligt videreuddannet på uddannelser via Jaguar Land Rover. På værkstedet er der travlt, men det gode humør og sammenhold mellem drengene gør det at de altid hygger sig sammen  – kom tættere på værkstedets kompetente team af teknikere bestående af Stefan, Svane, Ammar, Rabih, André, Michal, Casper, Lars og Mathias: 

Stefan Angersbach Koch, Tekniker hos British MotorGroup København, 38 år

Stefan begyndte som mekanikerlærling hos Toyota i 2001, hvor han var i 6 år inden han i 2007 blev en del af Jaguar Danmark på Bryggervangen på Østerbro. Efter kort tid som tekniker med de britiske biler bad Stefan om en efteruddannelse hos Jaguar Land Rover, da han erfarede, at vores mærker kræver en særlig indsigt at arbejde med. Han bestod modul 5 på den gamle Jaguar Land Rover uddannelse og fortsatte på Learner Journey, hvor han i dag kan kalde sig for Master Technician. Stefan performer bedst, når han får mulighed for at arbejde struktureret, hvilket giver god mening i forhold til de komplekse ledningsdiagrammer, han skal dykke ned i for at finde fejl i bilerne.

Det er elektronikken, Stefan brænder for. Som en detektiv finder han fejlene, knækker koden og får bilen til at virke igen. Det er altid dejligt, at gøre en forskel for en kunde og sende dem afsted med at smil, når de forlader vores værksted, siger Stefan. Stefan er lige blevet certificeret i at arbejde med el-biler som den første tekniker hos Jaguar Land Rover i Danmark. Han kan nu udføre reparationer på højspændingsbatterier.

Stefan deltog i Global Technician of the Year i september i år, som den første deltager fra Skandinavien. Her fik har en flot 14. plads og modtog ved dette event, hvor kun de bedste af de bedste Jaguar Land Rover teknikere fra hele verden er inviteret, den anerkendelse teknikerne fortjener for deres daglige indsats og ekspertviden på værkstederne. British MotorGroup København er stolt og taknemmelig for at have en så dygtig tekniker som Stefan på holdet.

Stefan bor med sin kæreste Sophie i København. 

 

Nicholas Ternholm Svane, Tekniker hos British MotorGroup København, 28 år

Nicholas’ første bil var en Land Rover - en Range Rover Classic og der har altid været en Land Rover i familien. Det var derfor yderst nærliggende at han begyndte som mekanikerlærling i 2009 hos Terminalen i Birkerød. 

Nicholas også kaldt ’Svane’ her i huset arbejdede i begyndelsen mest med Hyundai og Honda, men med tiden blev det mere og mere Land Rover han fik fingrenen i på værkstedet. Så da det gamle Land Rover hus i Birkerød manglede folk på værkstedet, var det helt naturligt, at Svane blev en del af mekanikerteamet i huset. 

Svane er glad for at sine kollegaer hos British MotorGroup København og synes de har et godt kammeratskab og sammenhold på værkstedet.

Svane bor i Birkerød med sin kone.

 

Casper Melskens, Tekniker hos British MotorGroup København, 26 år

Casper har gennem hele sit liv haft en stor interesse for biler. Efter 9. klasse begyndte Casper på gymnasiet på Team Danmark linjen og spillede tennis på topplan. Han har spillet tennis siden, han var 3 år gammel. I dag træner Casper fitness i sin fritid og har lagt ketcheren på hylden.

Efter studentereksamen trak interessen for bilerne stadig i Casper, og han valgte at følge sit hjerte og begynde at læse til mekaniker. Han kom i lære hos British MotorGroup i Birkerød og blev udlært mekaniker i vores mærker, Jaguar og Land Rover. 

Casper er specielt dedikeret til vores mærker, da de udfordrende at arbejde med og generelt anderledes. På værkstedet er der et godt sammenhold mekanikerne imellem, hvilket har en positiv indvirkning i hverdagen, og det betyder meget for Casper.

 

Mathias Ridder, Tekniker hos British MotorGroup København, 27 år

Mathias blev uddannet mekaniker hos Kleemann – et Mercedes tuning værksted  i 2012 og han fortsatte med at uddanne sig til autoteknolog i 2014. Mathias har altid haft en forkærlighed for at rode med motorsport og har arbejdet hos Renntech i Florida, USA, hvor han tunede Mercedes. Dette var en spændende oplevelse for Mathias, da amerikanere har et helt andet forhold til deres biler end vi har herhjemme. 

I 2015 blev Mathias en del af British MotorGroup i Birkerød. Han er i dag Level 2 tekniker i Jaguar Land Rovers efteruddannelse, Learner Journey. Mathias er glad for at være tekniker hos British MotorGroup København, hvor han nyder kammeratskabet på værkstedet og synes, han har fede kollegaer. 

Mathias har lige haft et års orlov, hvor han tog en idrætsuddannelse. I sin fritid træner han et flygtningehold i 7-mandsfodbold på Frederiksberg. 

 

Ammar Taleb, Tekniker hos British MotorGroup København, 31 år

Gennem generationer har Ammars familie været vilde med biler, så han er arveligt belastet. Som 5-årig flyttede Ammar med sin familie til Danmark. Ammars første bil gik altid i stykker, og han reparerede den selv, hvilket for Ammar blev katalysator for at påbegynde en mekanikeruddannelse.

Efter grundforløbet på mekanikeruddannelsen husker Ammar, hvor svært det var at få en læreplads. Han var personligt ude og aflevere sin ansøgning 39 steder. Da han stod med sin ansøgning i hånden inden han gik ind til nr. 40 tænkte han, at han ikke orkede mere, hvis han fik endnu et afslag. Det gjorde Ammar heldigvis ikke.

Ammar blev en del af Terminalen Birkerød i 2008, hvor han blev udlært som mekaniker fire år senere. Her arbejdede han med Land Rover. Derefter var Ammar selvstændig i fire år med sit eget værksted, MH Auto Service. I 2017 blev Ammar headhuntet af British MotorGroup i Birkerød, og han begyndte som tekniker i huset med de britiske biler igen. Ammar er meget glad for at være en del af værkstedet på Dynamovej og nyder det gode fællesskab og humør, der er mellem drengene på værkstedet. 

Ammar er gift og har to små børn.

 

Michal Enevoldsen, Tekniker hos British MotorGroup København, 44 år

Michal har altid leget med biler siden han var lille, det gør han stadig, dog er bilerne blevet en smule  større. Efter 9. klasse kom han i lære hos Citroën i Virum i 1991. Her videreuddannede Michal sig til diagnoseteknikker og senere teknisk rådgiver. Det blev til over 25 år for Michal i Citroën huset i Virum. 

Herefter stiftede Michal kort bekendtskab med Tormax Automatiske døre, hvor han lavede fejlfinding, men der var ikke nok udfordring i at fejfinde døre for Michal. Så Michal blev derfor igen tekniker, denne gang var det Autohuset Vestergaard i Birkerød, der forhandler mærkerne Peugeot og BMW, der var heldige at få Michal på deres værksted. 

Men vi hos British MotorGroup København fik headhuntet Michal til at blive en del af tekniker teamet her på Dynamovej, hvilket vi er meget glad for. Det passer Michal perfekt at være her, da han bliver udfordret på mange planer. Kollegaerne på værkstedet betyder meget for Michal, da de har et meget godt sammenhold. 

Michal er gift og bor med sin kone og deres to børn i Nordsjælland. I sin fritid løber/cykler Michal og støtter op om sine børns håndbold.

 

Rabih El Ali, Tekniker hos British MotorGroup København, 27 år

Rabih har altid elsket biler, og som lille dreng tog hans far ham i hånden med på arbejde på værkstedet. Dette banede vejen til hans drøm om at blive mekaniker. Rabih er oprindeligt fra Vejle, hvor hans familie stadig bor. I 2010 flyttede han til Sjælland, da han frivilligt aftjente sin værnepligt i beredskabsstyrelsen. Her tog Rabih også lastbilskørekort. 

Rabih påbegyndte sit gundforløb som mekaniker i 2011 og fik sidenhen en læreplads hos Mercedes-Benz på Dynamovej i Søborg, hvorfra han blev udlært i 2015. Rabih fortsatte som tekniker hos BMW - Jan Nygaard i Lyngby frem til 2019. 

I sommeren 2019 blev British MotorGroup København en tekniker rigere, da Rabih begyndte på værkstedet lige overfor hans gamle læreplads. Han er meget glad for at være her i de dejlige nye arbejdsomgivelser og føler, at det nærmest er en lille familie her i huset.

Rabih er gift med Linda og de bor i Greve sammen med deres to små børn. 

 

Lars Mortensen, Tekniker hos British MotorGroup København, 43 år

Lars begyndte i lære som mekaniker i 1994 hos Vanløse Autohandel, der havde mærkerne Volvo og Renault. Som udlært mekaniker i 1998 begyndte han at arbejde hos Peugeot i Ballerup og fortsatte med at arbejde med mærket i 21 år. Ind imellem har Lars også arbejdet som livvagt.

Det stores skift i Lars’ karriere kom i maj i år, da han begyndte som tekniker hos British MotorGroup København. Han er på vej til Level 2 i Jaguar Land Rovers teknikeruddannelse, Learner Journey, og Lars har lige fejret halvårs jubilæum her i huset. Han er meget glad for at være en del af teamet på værkstedet, hvor han oplever et super sammenhold og kammeratskab.

Har vi nogle problemer med vores arbejdsmiljø i hverdagen, går vi til Lars, som også fungerer som arbejdsmiljørepræsentant hos British MotorGroup København. Han har til opgave at sørge for at vores fysiske og psykiske forhold på arbejdspladsen fungerer optimalt.

Lars bor med sin kone og deres to børn på 8 og 4 år i Frederikssund. 

 

André Overgaard, Lærling hos British MotorGroup København

André Overgaard, Lærling hos British MotorGroup København

André begyndte som lærling hos British MotorGroup København i slutningen af 2017.
Han har været til svendeprøve i hele december måned, hvorfor vi ikke har et foto af André med nissehue. I går fik vi den glædelige nyhed, at André bestod sin svendeprøve med et meget flot resultat. Vi glæder os til at se ham tilbage på værkstedet i det nye år.

 

Tilbage til nyheder

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg