BMG Virtualshowroom 3100X1330

Oplev din næste Jaguar eller Land Rover virtuelt

Vi kan nu endelig invitere dig indenfor i vores nye virtuelle showroom. Et showroom, der giver dig mulighed for at komme helt tæt på vores brand og opleve din nye Jaguar eller Land Rover, når du har tid til det.

Du kender det fra Google Streetview. Du kan klikke dig frem og tilbage mellem alle modellerne, se priser og størrelser på dem. Og du kan gøre det, når du lige har hul i kalenderen til det. For det virtuelle showroom har åbent 24/7, så du kan besøge det, hvor som helst, når som helst. Uanset om det er et stykke britisk bilhistorie, eller du bare ikke kan få nok af det sofistikerede design og udtryk, så er du velkommen til at se dig omkring i det virtuelle showroom.

Når det så er sagt, så ved vi godt, at det ikke er det samme som at være fysisk i butikken. Vi ved godt, at du i et virtuelt showroom ikke kan dufte de nye biler. Eller høre hvordan det lyder, når du lukker døren. Den helt rigtige lyd af god kvalitet og robusthed.
Til gengæld får du mulighed for at se bilerne, lige når du vil. Og vi lover dig, det du ser, lever op til dine forventninger. Designet, linjerne og alle detaljerne, der gør bilerne til noget helt særligt, forsvinder ikke på din skærm. Det er ganske enkelt ikke muligt at tage det imponerende og luksuriøse ud af Land Rover og Jaguar.

Når den virtuelle verden ikke længere er nok, er du velkommen i showroomet i Gladsaxe til den fulde oplevelse af bilerne.

 

Udforsk nu