British MotorGroup - Service

 

Det er vores kunder, vi lever af – derfor ønsker vi at passe godt på dem!

 

FORESPØRG PÅ VÆRKSTEDSTID

Hos British MotorGroup sikrer vi, at din Jaguar eller Land Rover altid er klar til at præstere sit bedste.

Vi er autoriseret servicepartner for både Jaguar & Land Rover, det betyder at du altid får den bedste service af den højeste kvalitet på din Jaguar & Land Rover hos British MotorGroup.

Med vores tilrettede arbejdsprocesser og specialuddannede mekanikere, har vi et set-up, der giver dig den bedste service. På denne måde ved vi altid hvad der kræves for, at få netop din bil til at performe på højeste niveau

Vores mekanikere er uddannet i samarbejde med Jaguar Land Rover og gennem intern træning. Vi arbejder målrettet med vores kvalitet. Vi udfører interne kvalitetskontroller af reparerede biler og Teknologisk Institut udfører kontrol af vores værktøjer for at sikre, at disse er fuldt funktionsdygtige.

Vi arbejder altid med faste priser på reparationer og service, når din bil er på værksted. Derfor kan du altid spørge efter prisen, så der ikke kommer overraskelser til budgettet. Er din bil til service, udfører vi ingen reparationer, uden at vi først har modtaget din accept.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at din Jaguar & Land Rover performer på højeste niveau.

British MotorGroup

Det er vores kunder, vi lever af – derfor ønsker vi at passe godt på dem!


FORESPØRG PÅ VÆRKSTEDSTID

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra British MotorGroup om Jaguar & Land Rover, samt få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV