Jag Fluid Check Workshop 3100X1330

SERVICE AF JAGUAR & LAND ROVER

Er det blevet tid til service af din Jaguar eller Land Rover?

Hos British MotorGroup sikrer vi, at din Jaguar & Land Rover altid er klar til at præstere sit bedste.

Vi er autoriseret servicepartner for både Jaguar & Land Rover, det betyder, at du altid får den bedste service af den højeste kvalitet på din Jaguar & Land Rover hos British MotorGroup.

Med vores specialuddannede mekanikere og tilrettede arbejdsprocesser har vi et set-up, der giver dig den bedste service. Vi ved, hvad der kræves for at få din bil til at performe på højeste niveau.

Vores mekanikere er uddannet gennem intern træning i samarbejde med Jaguar Land Rover. Vi arbejder målrettet med vores kvalitet og udfører interne kvalitetskontroller af reparerede biler. Teknologisk Institut udfører kontrol af vores værktøj for at sikre, at disse er fuldt funktionsdygtige.

Vi arbejder med faste priser på reparationer og service. Derfor kan du altid spørge efter prisen, så der ikke kommer overraskelser til budgettet. Når din bil er til service, udfører vi ingen reparationer, uden at vi først har modtaget din accept.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at din Jaguar & Land Rover performer på højeste niveau.

Forespørg på værkstedstid

Husk at følge serviceintervallerne. Så du sikrer dig at din Jaguar & Land Rover altid præsterer optimalt. Din ønskede dato bliver sendt til serviceværkstedet, som snarest tager fat i dig og aftaler de endelige detaljer. Du bedes oplyse bilens reg nr. samt hvad henvendelsen drejer sig om, i beskedfeltet nederst. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvad henvendelsen drejer sig om.