SERVICE

Hos British MotorGroup sikrer vi, at din Jaguar & Land Rover altid er klar til at præstere sit bedste.

FORESPØRG PÅ VÆRKSTEDSTID

Vi er autoriseret servicepartner for både Jaguar & Land Rover, det betyder at du altid får den bedste service af den højeste kvalitet på din Jaguar & Land Rover hos British MotorGroup. 

Med vores specialuddannede mekanikere og tilrettede arbejdsprocesser, har vi et set-up, der giver dig den bedste service. Vi ved hvad, der kræves for at få din bil til at performe på højeste niveau. 

Vores mekanikere er uddannet gennem intern træning i samarbejde med Jaguar Land Rover. Vi arbejder målrettet med vores kvalitet og udfører interne kvalitetskontroller af reparerede biler. Teknologisk Institut udfører kontrol af vores værktøj for at sikre, at disse er fuldt funktionsdygtige.

Vi arbejder med faste priser på reparationer og service. Derfor kan du altid spørge efter prisen, så der ikke kommer overraskelser til budgettet. Når din bil er til service, udfører vi ingen reparationer, uden at vi først har modtaget din accept.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at din Jaguar & Land Rover performer på højeste niveau.

 

British MotorGroup A/S - Dynamovej 12A - 2860 Søborg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra British MotorGroup om Jaguar & Land Rover, samt få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV